Beste Meulewiekers,

Zoals jullie wellicht al vernomen hebben zal onze thuishaven, café zaal “Ons Huis” haar deuren sluiten per 31 juli 2021.

Dit is voor de Meulewiekers natuurlijk geen prettig bericht omdat we nu opzoek moeten naar een nieuw onderkomen in Elden. Na een aantal keren overleggen kunnen we jullie natuurlijk melden……    Meulewiekers gaan door!

Voor onze vooravonden in november, januari en februari hebben we afspraken kunnen maken met de eigenaar van Bonny & Clyde. Het is ons dus gelukt om in ieder geval de vooravonden in een zaal in Elden te kunnen organiseren.

Voor de Dolle Dagen in februari zijn wij op dit moment nog van alles aan het regelen, maar daarover binnenkort meer.

 

Munten

Omdat er nogal wat witte consumptie munten in omloop zijn hebben wij daar met Jan Cees Freriks over gesproken. Hij heeft besloten dat tot de sluitingsdatum  van Ons Huis de munten gebruikt kunnen worden om af te rekenen. Let wel; munten worden niet ingewisseld voor euro’s.

Wij gaan met veel vertrouwen een nieuwe fase van de Meulewiekers tegemoet en willen het bekende Meulewiekers feestje heel graag met jullie gezamenlijk voortzetten. Achter de schermen zijn wij druk bezig om alles te regelen en de molen weer net zo te laten draaien als voorgaande jaren. Zodra er nieuws is, laten wij dat jullie uiteraard weten.

 

Bestuur Meulewiekers